Maşini de aplicat cant Casadei Industria

Casadei Industria este un brand de utilaje de înaltă calitate pentru prelucrarea lemnului, care răspunde nevoilor lucrătorilor și producătorilor de lemn. Produsele lor sunt construite din materiale de cea mai bună calitate și concepute pentru a oferi o precizie de tăiere, durabilitate și performanță excepționale. Oferă o gamă largă de mașini, inclusiv ferăstraie cu masă culisantă, mașini de aplicat cant, rindele și șlefuitoare. Fiecare mașină este proiectată pentru a răspunde nevoilor specifice ale utilizatorului la diferite niveluri de producție. Mașinile Casadei Industria au un design modern și sofisticat, făcându-le ideale pentru operațiuni mici și mari de prelucrare a lemnului. Unele caracteristici notabile ale mașinilor lor includ comenzi ușor de utilizat, funcționare silențioasă, sisteme eficiente de colectare a prafului și caracteristici de siguranță care îndeplinesc standardele globale. Cu Casadei Industria, poți fi asigurat de măiestrie, performanță și fiabilitate de cea mai bună calitate.
Masina de aplicat cant Casadei V320

Masina de aplicat cant Casadei Industria V320

Mașină de aplicat cant preadezivat

Masina de aplicat cant Casadei E321

Masina de aplicat cant Casadei Industria E321

Mașină de aplicat cant cu grup de adezivare (EVA) si sistem de alimentare al panourilor cu curea

Masina de aplicat cant Casadei E350

Masina de aplicat cant Casadei Industria E350

Mașină de aplicat cant cu grup de adezivare (EVA) si sistem de alimentare al panourilor cu lanț

Masina de aplicat cant Casadei E450

Masina de aplicat cant Casadei Industria E450

Mașină de aplicat cant cu grup de adezivare (EVA) , sistem de alimentare al panourilor cu lanț si prefrezare

Masina de aplicat cant Casadei Industria E550F - E550F

Mașină de aplicat cant automată cu sistem de alimentare panouri cu lanț, pre-frezare (E550F) și grup rotunjire la capete (E550CRF)

Masina de aplicat cant Casadei Industria E550T - E550CRT

Mașina automată de aplicat cant cu unități hibride superioare de topire la cald EVA/PUR (standard), alimentare cu panouri cu lanț, unități de pre-frezare T și rotunjire a colțurilor CRT

Print Friendly, PDF & Email