Reprezentant CEHISA în România

Masini de aplicat cant Cehisa

Începând cu luna Iulie 2022 INDUSTRIAL TOPTECH SRL este noul reprezentant CEHISA în România

CEHISA este o companie internatională spaniolă care s-a dedicat productiei de utilaje pentru prelucrarea lemnului și s-a specializat în sectorul mașinilor de aplicat cant din 1968.

Încă de la începuturile sale, CEHISA s-a dedicat proiectării și fabricării de utilaje practice, durabile și cu finisaje bune pentru a răspunde nevoilor. Ca tâmplar, Manuel Cuenca, fondatorul, a început să proiecteze mașini pentru prelucrarea lemnului pentru uz propriu, pe care le-a comercializat ulterior. Proiectele sale au revolutionat în curând sectorul cu mașini de dimensiuni mai mici, ușor de utilizat și de lungă durată. Au urmat toate celelalte companii.

Astăzi, fiabilitatea utilajelor CEHISA este rezultatul selectiei atentă a componentelor, a unui proces complet de fabricatie desfășurat în propria fabrică și a unui serviciu post-vânzare personalizat. Toate componentele principale ale mașinii provin de la furnizori de calitate superioară sau sunt fabricate de noi înșine, respectând astfel cele mai înalte standarde industriale.

Mașinile de aplicat cant CEHISA sunt proiectate și fabricate în unitătile de peste 10.000 m² din Barcelona. Prin urmare, avem o capacitate operatională mare care ne permite să îndeplinim cele mai exigente termene de livrare și să producem mașini personalizate pentru clientii noștri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *