• Contactati-ne
  • 0725-589-531, 0724-952-770
 
  • contact@serviceindustrial.ro
  • Scrie-ne
 
  • Locatie
  • Dudeştii Noi, Timiş, România

Compresoare cu şurub

Kaeser

Compresor Kaeser
Fiind unul dintre cei mai mari producători de compresoare cu şurub din lume, KAESER KOMPRESSOREN este reprezentat în toată lumea printr-o reţea vastă de sucursale, filiale şi parteneri autorizaţi în peste 100 de ţări.

Cu produse şi servicii inovatoare, inginerii şi consultanţii experimentaţi de la KAESER KOMPRESSOREN ajută clienţii în vederea creşterii competitivităţii printr-o strânsă colaborare care vizează conceperea unui sistem progresiv cu performanţă şi eficienţă crescută în producerea aerului comprimat.

În plus, deceniile de experienţă şi cunoştinţe acumulate în furnizarea de sisteme industriale de vârf sunt disponibile pentru fiecare client prin intermediul reţelei informatice globale a grupului Kaeser.

Aceste avantaje, împreună cu reţeaua internaţională de service KAESER, asigură funcţionarea la capacitatea maximă şi disponi- bilitatea permanentă a tuturor produselor.

Atlas Copco

Compresor Atlas Copco
Atlas Copco este o companie industrială globală cu sediul în Stockholm, Suedia, cu aproximativ 39 000 de angajaţi și clienţi în peste 180 de ţări.
Ideile lor industriale permit clienţilor să crească și să conducă societatea înainte. Acesta este modul în care creeă un mâine mai bun. Sunt pionieri și factori tehnologici, iar industriile din întreaga lume se bazează pe expertiza lor.
Compresoarele lor, soluţiile de vid, generatoarele, pompele, uneltele electrice și sistemele de asamblare de top pe piaţă pot fi găsite peste tot.

Ingersoll Rand

Compresor Ingersoll Rand
Ingersoll Rand este un lider de piaţă global, cu o gamă largă de tehnologii inovatoare și critice pentru misiune pentru aer, fluid, energie, vehicule de specialitate și medicale, oferind servicii și soluţii pentru creșterea productivităţii și eficienţei industriale.
De la fuziunea cu Gardner Denver la începutul anului 2020, au mai mult de 300 de ani de experienţă combinată și expertiză inovatoare.