Compresoare și uscătoare Almig

Compresoarele Almig sunt mașini de înaltă calitate, fiabile, concepute pentru a oferi cea mai bună performanță și eficiență posibilă. Aceste compresoare vin într-o gamă largă de dimensiuni și capacități, de la modele portabile mici până la sisteme industriale mari. Sunt fabricate din materiale durabile, construite pentru a rezista și necesită întreținere minimă, făcându-le o alegere ideală pentru o gamă largă de aplicații. Compresoarele Almig sunt, de asemenea, eficiente din punct de vedere energetic, datorită sistemelor avansate de control care ajută la optimizarea funcționării pentru o eficiență maximă și un consum redus de energie. Indiferent dacă aveți nevoie de un compresor pentru un atelier mic sau pentru o fabrică mare, Almig are o soluție perfectă pentru nevoile dumneavoastră. Cu fiabilitate, performanță și eficiență excepționale, compresoarele Almig sunt alegerea potrivită pentru oricine caută soluții de aer comprimat de cea mai bună calitate.

Compresor cu surub Almig seria Combi

Compresoare Almig seria COMBI

Compresoarele cu surub COMBI sunt o soluție 4 în 1 extrem de economică: compresor, rezervor de aer comprimat, uscător frigorific și pre și post-filtru într-unul.

Sectoarele de aplicare:

  • industria lemnului
  • industria metalurgică
Compresor cu surub Almig seria F-DRIVE

Compresoare Almig seria F-DRIVE

Compresoarele cu turație controlată, cu acționare directă din seria F-Drive sunt utilizate oriunde trebuie generat aer comprimat de un sistem mic, compact și extrem de silențios.

Compresor cu surub Almig seria Belt XP

Compresoare Almig seria Belt XP

Presiunea stabilă a aerului, debitul volumic uniform și funcționarea continuă silențioasă sunt doar câteva dintre avantajele de care beneficiați cu seria de compresoare cu șurub ALMiG BELT XP.

Compresor cu surub Almig seria Variable XP

Compresoare Almig seria Gear XP

Compresoarele cu șurub din seria GEAR XP au fost dezvoltate pentru fiabilitate maximă și costuri reduse de operare și service. Sunt potrivite în special pentru cerințele ridicate de aer comprimat.

Compresoarele cu șurub din seria GEAR XP au fost dezvoltate pentru fiabilitate maximă și costuri reduse de operare și service. Sunt potrivite în special pentru cerințele ridicate de aer comprimat.

Compresoare Almig seria Variable XP

Compresoarele cu șurub cu viteză controlată din seria VARIABLE XP sunt soluția optimă pentru a furniza întotdeauna cantitatea potrivită de aer comprimat atunci când cererea de aer comprimat fluctuează.

Compresor cu surub Almig seria G-Drive

Compresoare Almig seria G-Drive

Compresoarele cu șurub din seria G-DRIVE conving prin performanță înaltă durabilă, precum și prin numeroasele caracteristici ale echipamentului pentru o funcționare deosebit de fiabilă, eficientă din punct de vedere energetic și o întreținere convenabilă.

Compresor cu surub Almig seria V-Drive

Compresoare Almig seria V-Drive

Compresoarele cu șurub din seria V-Drive impresionează prin performanța ridicată a compresorului și prin controlul vitezei pentru o eficiență energetică ridicată în generarea de aer comprimat.

Compresor cu surub Almig seria Lento

Compresoare Almig seria Lento

Compresoarele cu șurub LENTO produc aer comprimat 100% fără ulei și datorită controlului vitezei și acționării directe, compresoarele sunt, de asemenea, extrem de eficiente din punct de vedere energetic.

Compresor cu surub Almig seria Scroll

Compresoare Almig seria Scroll

Noua serie SCROLL combină ingeniozitatea creativă cu tehnologia avansată pentru a produce aer comprimat 100% fără ulei la un nivel de zgomot extrem de scăzut.

Uscator Almig seria ALM-RD

Uscătoare Almig seria ALM-RD

Utilizarea aerului curat și uscat este extrem de importantă pentru toate tipurile de aplicații alimentate cu aer comprimat. Prin urmare, nu face compromisuri si opteaza pentru seria de uscatoare frigorifice ALM-RD.

Print Friendly, PDF & Email