Despre noi

Compania noastră

DESPRE NOI

Compania noastră a fost înființată în 2005 de un grup de mecanici, electromecanici și electricieni cu experiență. Oferim o gamă largă de soluții de reparații, întreținere și service echipamente, de la simplu la complex. Satisfacția clienților noștri și calitatea muncii noastre vorbesc de la sine. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați folosind formularul de contact sau numerele de telefon afișate pe site-ul nostru. Vă mulțumim că ați luat în considerare serviciile noastre.

CLIENȚII NOȘTRII

Chiar dacă aveți un atelier mic de mobilă, o fabrică cu producție de serie sau un atelier auto nu ezitați să ne contactați.

Ne mândrim

Cu peste 15 ani de experiență

Service Industrial este un furnizor de top de servicii de întreținere și reparații industriale, care se mândrește cu calitatea manoperei sale.

Cu ani de experiență în exploatare, am dezvoltat o înțelegere profundă a echipamentelor industriale și a proceselor tehnologice care le mențin în funcțiune.

Echipa noastră de profesioniști calificați este dedicată să se asigure că operațiunile industriale ale clienților noștri funcționează fără probleme și eficient, minimizând timpul de nefuncționare și maximizând productivitatea.

Respectăm standarde stricte de control al calității pentru a ne asigura că oferim servicii consistente și de încredere, care depășesc așteptările clienților noștri.

Înțelegem că nevoile fiecărui client sunt unice, motiv pentru care lucrăm îndeaproape cu ei pentru a dezvolta soluții personalizate care să răspundă cerințelor lor specifice.

Angajamentul nostru față de satisfacția clienților ne-a câștigat reputația de partener de încredere pentru serviciile de întreținere și reparații industriale.

La Service Industrial, suntem pasionați de ceea ce facem și suntem dedicați să servim clienții noștri cu excelență.

0

Utilaje

0

Revizii

0

Clienți

0

Ore lucrate

Parteneri

Partenerii noștrii

Masini de aplicat cant Cehisa
Piese de schimb Paul OTT
Masini de aplicat cant Casadei Industria
Piese de schimb Hebrock
Print Friendly, PDF & Email